banner palmares

Ranglisten 2020

pdfGesamtklassement pdfLadies' Cup
pdfKategorie Veterans pdfYoung Raider's Trophy
pdfKategorie Classic pdfAuto-Illustrierte Trophy
pdfTeamwertung  

 

Palmarès RAID

Gesamtsieger

2020 Schwegler C. / Schwegler A. Ford A Speedster Racer 1930
2019 Schwegler C. / Schwegler A. Triumph TR 6 1971
2018 Krieglsteiner P. / Linhardt T. Porsche 911 SC Rallye 1982
2017 Schwegler C. / Schwegler A. Chevrolet Master DA 2 Door 1934
2016 Schneider O. / Müller M. Triumph TR 4 1963
2015 Locher A. / Uhlmann M. Austin Healey Sprite 2 1963
2014 Schneider O. / Müller M. Triumph TR 4 1963
2013 Erath F. / Erath B. Austin Mini Cooper S 1968
2012 Locher A. / Uhlmann M. Jaguar 420 1967
2011 Heinrich M. / Tetzke J. Cadillac Series 62 1942
2010 Schmid R. / Schmid N. Austin-Healey 100 M 1953
2009 Appenzeller P. / Zach E. Jaguar XK 120 OTS 1952
2008 Meyer K. / Mayer M. Lotus Elan S3 1966
2007 Marti L. / Schaffner S. Jaguar E-Type 1968
2006 Mayer K. / Mayer M. Lotus Esprit 1979
2005 Duerst P. / Schmidt K. Porsche 911 ST GR 4 1969
2004 Gutzwiller A. / Gutzwiller E. Ferrari 365 GT 1968
2003 Wyssmann D. / Roth B. Austin-Healey Mk III 1967
2002 Wyssmann D. / Roth B. Austin-Healey Mk III 1967
2001 Pollak W. / Pollak A. Mercedes-Benz 220 SE 1962
2000 Gafner R. / Gafner M. Alfa Romeo Touring Spider 1963
1999 Buhofer P. / Arnold P. Austin-Healey Mk III 1967
1998 Wyssmann D. / Roth B. Austin-Healey Mk III 1967
1997 Höfer K. / Beyerle D. Rolls-Royce Silver Shadow 1971
1996 Wyssmann H.P. / Wyssmann L. Porsche 356 Cabriolet Beutler 1948
1995 Heiniger P. / Heiniger F. MG TD 1952
1994 Aellig Y. / Huber P. Citroën ID 19 Cabriolet Beutler 1959
1993 Rüegg M. / Codoni G. Alfa Romeo Giulia TI Super 1964
1992 Kaufmann P. / Viatte T. Fiat 1100 Berlina 1961
1991 Schaller P.A. / Raoud M. Renault 4CV 1952
       

RAID Ladies'Cup

   
2020 Gillis A. / Engelen A. Alfa-Romeo GTV 2000 1972
2018 Müller D. / Schneider S. Triumph TR4 1963
2017 Müller A. / Schneider S. Bentley T.T. Racer 4.5 1934
2016 Müller A. / Schneider S. Triumph GT6 1973
2015 Müller A. / Schneider S. Sunbeam Tiger MK II 1967
2014 Müller A. / Schneider S. MG Magnette 1957
2013 Gartmann N. / Schneider S. VW Typ 27 1973
2012 Roell M. / Kuhn L. Alfa Romeo Giulietta Sprint 1962
2011 Lambrecht S. / Klein R. VW Karmann Ghia Cabriolet 1967
2010 Schenker Ch. / Büttiker A. Ferrari 308 GTS 1978
2009 Deuber B. / Ulrich A. Porsche 911 Targa 1973
2008 Maienfisch B. / Büttler C. Mercedes-Benz 280 SL 1970
2007 Maienfisch B. / Branger S. Mercedes-Benz 280 SL 1970
2006 Deuber B. / Wick A. Porsche 911 Targa 1973
2005 Maienfisch B. / Branger S. Mercedes-Benz 280 SL 1970
2004 Wenger C. / Vollenweider R. Maserati Mexico
1967
2003 Deuber B. / Reinhard V. Mercedes-Benz 190 SL
1956
2002 Frenzel S. / Klink C. Austin-Healey Sprite Mk I
1959
2001 Toffol K. / Müller S. MG A Twin Cam
1959
2000 Maienfisch B. / Branger S. Mercedes-Benz 280 SL
1970
1999 Valko U. / Kammermann A. Austin Cooper S
1969
1998 Valko U. / Kammermann A. Austin Cooper S
1969
1997 Maienfisch B. / Schenk U. Mercedes-Benz 280 SL
1970
1996 Hug M. / Hug A. Jaguar E-Type
1968
1995 Maienfisch B. / Schenk U. Mercedes-Benz 280 SL
1970
1994 Enzmann F. / Schreiber A. Enzmann 506 Spider
1957
1993 Eble B. / Klempert A. MG A Mk II
1959
Davos-Klosters
Volvo
Interfracht

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.